1. Modellek
  2. Toyota GR Supra
  3. Kényelem
Erőteljes hangzás
Támaszt nyújtó sportülések
A vezető köré épült
Koncentráljon arra, ami számít
Okostelefon-integráció

Erőteljes hangzás

Egyetlen utazás sem teljes zenék vagy podcastek hallgatása nélkül, és a 10 hangszórós audiorendszer – amely Bluetooth®- és USB csatlakozást is támogat – gazdag, erőteljes hangzással tölti meg a GR Supra utasterét. A Premium felszereltségi szint 12 hangszórós JBL prémium audiorendszere ezekre a szilárd alapokra épül, és vezeték nélküli mobiltelefon-töltőt is felvonultat.

Támaszt nyújtó sportülések

A 14 irányban elektromosan állítható kiváló tartású bőrülések fűtéssel és memóriafunkcióval is rendelkeznek.

A vezető köré épült

A Toyota GR Supra aszimmetrikus középkonzolja egyértelműen elválasztja a pilótát körülölelő vezetőteret és az utas oldalán lévő nyitottabb teret.

Koncentráljon arra, ami számít

A Premium felszereltségű változatok színes head-up kijelzővel (HUD) is fel vannak szerelve, amely kiegészíti a vezető előtti műszeregységet. A Toyota GR Supra HUD* egysége tiszta képet ad a legfontosabb információkról éppen a szeme elé, ezzel minimalizálva minden zavaró tényezőt.

Okostelefon-integráció

Hozzon létre zökkenőmentes kapcsolatot autója és okostelefonja között az Apple CarPlay* segítségével. A 8,8” érintőképernyőn keresztül a Toyota GR Supra a legfrissebb vezeték nélküli technológiát biztosítja – nincs szükség kábelekre. Premium felszereltségi szinten elérhető. N.B. Az Android Auto™ még nem elérhető. § Csak azokban az országokban, ahol az Apple Inc. kínál Carplayt.

Irányítson kényelemben

Aszimmetrikus középkonzoljával, versenyzést idéző üléseivel és prémium technológiájával az új Toyota GR Supra az utazó GT-k belső kényelmének és a sportautók irányíthatóságának tökéletes keverékét kínálja.

Intuitív érintőképernyő

Amikor a GR Supra volánja mögött ül, semmi sem törheti meg a figyelmét. A Toyota Supra Connect* segítségével számos csatlakoztatott szolgáltatáshoz férhet hozzá, amelyek zökkenőmentessé teszik utazását. A pilótafülkében a 8,8" érintőképernyővel hozzáférhet a navigációhoz, beleértve az online forgalmi információkat és az útvonalon történt eseményeket. A GR Supra még az időjárás kapcsán is figyelmezteti Önt, ha kell.

Távvezérlés*

Használja a Toyota Supra Connect alkalmazást a telefonján, hogy közvetlenül hozzáférjen a GR Supra adatelemzéseihez, beleértve a futásteljesítményt, az autó állapotát és az üzemanyagszintet. Akár a következő úti célt is elküldheti a navigációs rendszernek egyetlen érintéssel. A járműtől távol távvezérléssel zárhatja/nyithatja az ajtókat, időzítheti a klímaberendezést vagy aktiválhatja a vészvillogókat, hogy megtalálja autóját a parkolókban.

* A Toyota Supra Connect közvetlenül letölthető az Apple App Store áruházból iPhone készülékére