1. Modellek
  2. Konfigurátor

ProaceActive Smart Cargo

Közepes változat 4 ajtós, panel hátsó ajtóval
Húzza az elforgatáshoz
Frame 3Frame 3
Sólyom szürke (metál) (EVL)

Ajánlott csomagok

Active SmartCargo Multimedia Pro
Comfort Smart Cargo Short
Üvegezett hátsó ajtók
Szűrő

Minden extra

Böngésszen, és válasszon ki néhány extrát autójához...
Megjelenés
Csomag tartalmának megtekintése
Karosszéria színére fényezett külső tükrök
Ezüst színű betét a hűtőrács felső részén
Ezüst színű betét a hűtőrács alsó részén
Elektromosan behajtható külső tükrök
Első parkolássegítő szenzorok
Hátsó parkolásérzékelők
Utastér
Csomag tartalmának megtekintése
Navigációs rendszer
Pro-Touch multimédia rendszer
Hangfelismerés
Digitális Rádióvétel (DAB)
Wi-Fi csatlakoztatás
Automata légkondícionáló

Proace, Közepes változat 4 ajtós, panel hátsó ajtóval Active Smart Cargo

2.0L Dízel (122 LE)
Manuális váltó 6 fokozat (4X2)
Kiskereskedelmi ár
Sólyom szürke (metál) (EVL)
Dark grey fabric with PVC inserts (0VFX)
Alapfelszereltség
16" acélkerék dísztárcsával
Alapfelszereltség
Jogi nyilatkozat
Az ajánlat a készlet erejéig érvényes. Kérjük, ellenőrizze a kiválasztott verzió elérhetőségét a hivatalos Toyota márkakereskedésekben. További információ A kiválasztott tartozékok ára nem tartalmazza a beépítés költségét. A Toyota Autó Konfigurátor alkalmazás arra készült, hogy olyan adatokkal lássa el Önt, amelyek a jármű specifikációját és árképzését mutatják. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy ezek az adatok összhangban legyenek a jelenlegi kínálatunkban szereplő termékek adataival. Mindazonáltal fenntartjuk a jogot a specifikációk és az árak előzetes figyelmeztetés nélküli megváltoztatására; nem jelezzük külön és nem nyújtunk garanciát az információk időszerűségére, a feltüntetett termékjellemzők elérhetőségére, illetve az Autó Konfigurátor alkalmazás által jelzett árak pontosságára. Hasonlóképpen nem tüntetjük fel semmilyen módon az Autó Konfigurátor alkalmazás által felkínált egyes autók elérhetőségét az egyes piacokon. Az Autó Konfigurátor által bemutatott illusztrációkon szereplő autók opcionális felszereltségeket tartalmazhatnak, amelyek nem képezik részét az autó alapfelszereltségének. Az Ön országára vonatkozó legfrissebb és végleges árakért kérjük, forduljon hivatalos Toyota márkakereskedőjéhez. Mindennemű járműértékesítést a hivatalos Toyota márkakereskedő végez, az általa biztosított, szabványos Értékesítési Feltételekben leírtak szerint.
Az ajánlati ár tájékoztató jellegű, a jelenleg érvényes – az importőr által kiadott - hivatalos árlista, promóciós feltételek, és a jelenlegi EUR/HUF árfolyam figyelembevételével került meghatározásra Jelen ajánlat 400HUF/EUR árfolyamig érvényes. (MNB középárfolyam).
a) A szállító tájékoztatást ad az ajánlatkérő részére, hogy megrendelést követően az eladó jogosult az átadáskori végleges vételárat módosítani abban az esetben, ha az EUR árfolyam a gépjármű megrendelésekor érvényes hivatalos Toyota Central Europe - Hungary termék árlistán feltüntetett EUR/HUF szintet meghaladja.
b) Az ajánlatkérő továbbá tudomásul veszi és elfogadja, hogy a gépjármű folyamatos gyártmányfejlesztése miatt bizonyos formai, szerkezeti és felszereltséget érintő változtatások történhetnek, amelyek okán szintén módosulhat az átadáskori végleges vételár.
Az ajánlat adó tájékoztatja az ajánlatkérőt, hogy amennyiben az átadást megelőzően a szállító által közölt végleges, az a) és b) pont szerint az importőr áremelésének megfelelően megnövekedett vételárat a vevő nem fogadja el, érdekmúlás bizonyítása nélkül elállhat a szerződéstől, azonban kártérítési igényt az eladóval szemben ezen a jogcímen a szállítóval és/vagy az importőrrel szemben nem érvényesíthet, a befizetett előleg visszafizetésre kerül a részére 3 munkanapon belül.
Készpénzes vásárlás
Összegzés és mentés

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/BuildAndBuy/hu/hu?path=customize/456305c2-361e-4c72-beac-1a1abbdad15d/20740db3-7721-4e33-94fc-bf72f6ff33cd&c=2b39434c-61ef-4c79-a9ea-0faca5819b96