1. Modellek
  2. Toyota garancia

FEDEZZE FEL!

PROACE CITY Active
Toyota garancia

Rövid változat, panel hátsó ajtó, jobb oldali tolóajtó

PROACE CITY - Active - Rövid változat, panel hátsó ajtó, jobb oldali tolóajtó
Sólyomszürke (EVL)

Alapmotor

1.2L T (110 LE)

Alap garancia

3 éves

PROACE CITY - Active - Rövid változat, panel hátsó ajtó, jobb oldali tolóajtó

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/hu/hu

GARANCIA

A Toyota kiemelkedően jó minőségű, kivételesen tartós és megbízható autókat gyárt. Azért, hogy tulajdonosként gondtalanul élvezhesse autóját. Proace City Van modellek esetén a teljes körű gyártói garancia (3 év vagy 100 000 km – amelyik előbb bekövetkezik) kiegészül 2 év Extracare garanciával, melynek érvényessége a gyártói alap garancia lejáratát követő napon veszi kezdetét, és a gépkocsi 5 éves kora előtti napon vagy 250 000 km elérésekor ér véget (amelyik előbb bekövetkezik).

Országúti segítségnyújtás

Autóink hosszú éveken át szolgálják Önt megbízhatóan, problémamentesen. Előfordulhat azonban, hogy mégis segítségre szorul, akár meghibásodás, akár baleset vagy csupán egy defekt miatt. A Toyota igyekszik a lehető legteljesebb mértékben gondját viselni ügyfeleinek, ezért minden új gépkocsihoz egy éven át érvényes Toyota Eurocare szolgáltatást biztosítunk. Így Ön és utasai késlekedés és aggodalmak nélkül, a lehető leggyorsabban folytathatják útjukat.

 

Kapcsolat: 

  • A helyi piacon : 06-80-201-294
  • Európában : +36-1-458-44-46

 

A Toyota Eurocare szolgáltatásra minden nehéz helyzetben számíthat. Legyen szó balesetről vagy lopásról, lemerült akkumulátorról vagy defektről, kiürült üzemanyag-tartályról, elvesztett kulcsokról vagy műszaki meghibásodásról, a lehető leggyorsabban ismét üzemképessé tesszük autóját.

Javítások

A leggondosabb autóvezetővel is történhet baleset. Legyen azonban szó apró sérülésről vagy súlyos karambolról, a hivatalos Toyota márkaszervizek hálózatára minden esetben számíthat. Magasan képzett szerelőink olyan, minden részletre kitérő javítási szolgáltatást nyújtanak, amely eredeti állapotába állítja helyre autóját.

A Toyota képzett szerelői a legmagasabb szintű elvárásoknak (Toyota, NCAP, BSI, stb.) megfelelően viselik gondját járművének. Ha alkatrészre van szükség, kizárólag eredeti Toyota darabokat építünk be, amelyekre legalább 12 hónapos garanciát vállalunk. Amikor csak lehetséges, csereautót biztosítunk, hogy Ön akadálytalanul élhesse tovább az életét.

Toyota Professional. Az Ön üzleti partnere

Elkötelezett Toyota Professional márkakereskedőink készséggel segítenek, hogy mindig mozgásban maradjon. Magasan képzett szakembereikkel és az Ön igényeihez kialakított átfogó szolgáltatásokkal a Toyota Professional a teljes nyugalomhoz szükséges tartalékot kínálja.

Háztól házig szervizszolgáltatás

Amennyibe Toyota modellje javításra szorul, elmegyünk érte, majd vissza is visszük Önnek, hogy teljes mértékben vállalkozására koncentrálhasson – ilyen egyszerű!

Expressz szerviz

Az idő pénz, így garantáljuk Önnek, hogy az előre beütemezett javításokat és karbantartásokat legfeljebb 60 perc alatt elvégezzük, köszönhetően annak, hogy egyszerre két szakember is az Ön autóján dolgozik.

Országúti asszisztens szolgáltatás

Nyugalmat ad, amikor azt érezzük, hogy sosem vagyunk egyedül: országúti asszisztens szolgáltatásunk mobil szervizeket és helyszíni javítást is kínál, hogy minél hamarabb visszatérhessen a munkájához.

Meghosszabbított nyitvatartás

Akkor törődünk autójával, amikor Önnek éppen nincs szüksége rá vállalkozásához, köszönhetően a meghosszabbított nyitvatartásnak.

Gyorsszerviz biztosítása bizonyos esetekben

Vannak dolgok, amik nem várhatnak, éppen ezért hoztunk létre egy gyorsszerviz központot a sürgős javítások elvégzésére. Ennél nem is lehetne gyorsabb.

Csereautó

Szüksége van egy áruszállítóra, amíg saját járműve velünk van? Csereautó flottánk rendelkezésére áll, hogy egy pillanatra se kelljen megállnia.