1. Modellek
 2. Áttekintés
Gyors linkek

PROACE CITY Active Multimedia

Panel Van 4 ajtós (hosszú tengelytávolságú)

PROACE CITY - Active Multimedia - Panel Van 4 ajtós (hosszú tengelytávolságú)
Indulóár
11 550 650 Ft
158 - 171 g/km
4X2
1.2 T 110 LE
PROACE CITY - Active Multimedia - Panel Van 4 ajtós (hosszú tengelytávolságú)
Icy White (EPR)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/hu/hu

 • Dizájn

  MOZGÉKONY, MINT EGY KÖNNYŰSÚLYÚ, DE ÜTŐS, MINT EGY NEHÉZSÚLYÚ

  Kétféle karosszéria-változatával és kétféle tengelytávolságával a PROACE CITY biztosan megfelel az Ön igényeinek. A rakodótér a rövid változatban 3,7 m³, a hosszabb kivitelben pedig 4,3 m³ is lehet.

 • ÖNNEK MELYIK LESZ A LEGJOBB?

  A PROACE CITY kínálatban több benzin- és dízelmotor is szerepel 100 és 130 lóerő közötti teljesítménnyel, valamint 6 fokozatú manuális sebességváltóval. A kategóriaelső CO₂-kibocsátású és alacsony üzemanyag-fogyasztású hajtásláncok között biztosan megtalálja majd az igényeihez tökéletesen illő változatot.

 • EXTRA HELY - AMIKOR CSAK KELL

  A PROACE CITY pontosan olyan sokoldalú, amire egy vállalkozásnak szüksége van, hiszen belsőtér-variációi bármilyen feladatra megfelelnek. A Smart Cargo rendszer ötletes rekeszfalnyílásának segítségével könnyedén bővítheti a rakodótér hosszát és befogadó képességét, ha hosszabb tárgyakat kell szállítania.

 • A BIZTONSÁG SOSEM LEHET EXTRA

  A PROACE CITY-hez többféle biztonsági rendszer is elérhető, és mindegyiket kifejezetten az Ön igényeihez igazítottuk. A kínálatban megtalálja az ütközést megelőző biztonsági rendszert, a jelzőtábla-felismerést, a kormányzási rásegítéssel kiegészített sávelhagyásra figyelmeztetést, az állítható sebességhatárolóval kiegészített sebességtartó automatikát és a vezetőfigyelmeztető rendszert, így teljesen megbízhat a PROACE CITY hatásos védelmében.

Teljes képernyős nézet Lezárás