1. Modellek
 2. Áttekintés

FEDEZZE FEL!

PROACE CITY VERSO Family

Rövid változat kétoldali tolóajtó

PROACE CITY VERSO - Family - Rövid változat kétoldali tolóajtó
Hófehér (EWP)

Alapmotor

1.2L Benzin (110 LE)

Alap garancia

3 éves

PROACE CITY VERSO - Family - Rövid változat kétoldali tolóajtó

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/hu/hu

 • Dizájn

  ARRA TERVEZTÜK, HOGY ÖN ELÉGEDETT LEGYEN

  Kétféle tengelytávolságával a PROACE CITY VERSO bőségesen elég helyet kínál Önnek és utasainak. Az autót megrendelheti rövid és a hosszú karosszériával, és akár 7 üléssel is, az utasteret pedig bármikor úgy rendezheti át, ahogy éppen szükséges.

 • TALÁLJA MEG AZ ÖNNEK MEGFELELŐT

  A PROACE CITY Verso kínálatában fejlett benzin- és dízelmotorok szerepelnek 75 és 130 lóerő közötti teljesítménnyel, valamint öt- és hatfokozatú manuális, illetve nyolcfokozatú automata sebességváltóval. A kategóriaelső CO₂-kibocsátású és üzemanyag-fogyasztású hajtásláncok közt Ön is megtalálja a tökéletesen megfelelő változatot.

 • A VARIÁLHATÓSÁG, AMIT MINDIG IS KERESETT

  A PROACE CITY Verso rugalmasan alakítható utasteréhez akár három különálló ülésből kialakított második üléssort is rendelhet (ezek mindegyikét ISOFIX rögzítési pontokkal szereltük fel), de kérhet 60:40 arányban osztva dönthető üléspadot is. A rövid és a hosszú tengelytávú kivitel egyaránt alkalmas 7 személy szállítására: a harmadik üléssor különálló ülései előre-hátra csúsztathatók, attól függően, hogy mekkora lábtérre vagy csomagtérre van szükség.

 • A BIZTONSÁG SOSEM LEHET EXTRA

  A PROACE CITY Verso utasai mindig biztonságban érezhetik magukat: az autóhoz háromféle biztonsági csomag is rendelhető, és mindegyiket kifejezetten az Ön igényeihez igazítottuk. Már az autó alapfelszereltségének része a fejlett, ütközést megelőző biztonsági rendszer, a jelzőtábla-felismerés, a kormányzási rásegítéssel kiegészített sávelhagyásra figyelmeztetés, az állítható sebességhatárolóval kiegészített sebességtartó automatika és a vezetőfigyelmeztető rendszer, így teljesen megbízhat a PROACE CITY Verso hatásos védelmében.

Teljes képernyős nézet Lezárás
Húzza az elforgatáshoz Húzza az elforgatáshoz