1. Modellek
  2. Toyota garancia
Gyors linkek

Proace City Verso EV Shuttle

Rövid tengelytávolság (5 ajtó)

Proace City Verso EV - Shuttle - Rövid tengelytávolság (5 ajtó)
Indulóár
17 740 000 Ft
Finanszírozás alapára
Finanszírozási részletek

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/hu/hu

Biztonság

Érezze magát mindig biztonságban a Toyota Safety Sense rendszerrel

A Toyota Safety Sense vezetéstámogató technológiák egész sorát foglalja magában, amelyek az esetleges ütközések észlelésétől a közúti jelzések szemmel tartásáig mindenben segítenek annak érdekében, hogy Ön biztonságban legyen.

Az utastér minden pontján találhatók légzsákok

Hét SRS-légzsák van eéhelyezve a jármű utasterében, ezzel biztosítva, hogy ütközés esetén minden utas megfelelően védve legyen.

GARANCIA

A Toyota kiemelkedően jó minőségű, kivételesen tartós és megbízható autókat gyárt. Azért, hogy tulajdonosként gondtalanul élvezhesse autóját, minden gyártmányunkra 3 éves általános garanciát vállalunk, míg a hibrid típusok akkumulátoraira akár 10 éves garancia érvényes. A teljes körű kiterjesztett garanciális konstrukció pedig további 12 vagy 24 hónapra gondoskodik az Ön nyugalmáról.

Országúti segítségnyújtás

Autóink hosszú éveken át szolgálják Önt megbízhatóan, problémamentesen. Előfordulhat azonban, hogy mégis segítségre szorul, akár meghibásodás, akár baleset vagy csupán egy defekt miatt. A Toyota igyekszik a lehető legteljesebb mértékben gondját viselni ügyfeleinek, ezért minden új gépkocsihoz egy éven át érvényes Toyota Eurocare szolgáltatást biztosítunk. Így Ön és utasai késlekedés és aggodalmak nélkül, a lehető leggyorsabban folytathatják útjukat.

 

Kapcsolat: 

  • A helyi piacon : 06-80-201-294
  • Európában : +36-1-458-44-46

 

Javítások

A leggondosabb autóvezetővel is történhet baleset. Legyen azonban szó apró sérülésről vagy súlyos karambolról, a hivatalos Toyota márkaszervizek hálózatára minden esetben számíthat. Magasan képzett szerelőink olyan, minden részletre kitérő javítási szolgáltatást nyújtanak, amely eredeti állapotába állítja helyre autóját.

A Toyota képzett szerelői a legmagasabb szintű elvárásoknak (Toyota, NCAP, BSI, stb.) megfelelően viselik gondját járművének. Ha alkatrészre van szükség, kizárólag eredeti Toyota darabokat építünk be, amelyekre legalább 12 hónapos garanciát vállalunk. Amikor csak lehetséges, csereautót biztosítunk, hogy Ön akadálytalanul élhesse tovább az életét.

Toyota Professional. Az Ön üzleti partnere

Elkötelezett Toyota Professional márkakereskedőink készséggel segítenek, hogy mindig mozgásban maradjon. Magasan képzett szakembereikkel és az Ön igényeihez kialakított átfogó szolgáltatásokkal a Toyota Professional a teljes nyugalomhoz szükséges tartalékot kínálja.

Toyota Extracare – kiterjesztett garancia

A kiterjesztett garancia csomag fedezetet nyújt a gépkocsiban található mechanikus, elektronikus, elektromos, valamint hidraulikus és pneumatikus komponensek rendeltetésszerű használat közben bekövetkező, gyártási vagy anyaghibából eredő váratlan meghibásodására. A kiterjesztett garancia által fedezett alkatrészek pontos listáját valamint a részletes feltételeket a szerződéshez tartozó Extracare füzet tartalmazza. A Toyota Extracare garancia időtartama a módozattól függően változik.

Országúti segélyszolgálat

A Toyota Eurocare országúti segélyszolgálat készen áll a segítségnyújtásra, többek között műszaki meghibásodás, baleset, defekt, az üzemanyag kifogyása vagy az akkumulátor lemerülése esetén. Képzett munkatársaink a nap 24 órájában, az év minden napján rendelkezésre állnak. Ha bárhol Európában problémája adódna Toyota gépkocsijával, hívja a következő telefonszámok egyikét (Magyarországról ingyenes): Magyarországról: 06-80-201-294, külföldről: +36-1-458-44-46.

Finanszírozási és biztosítási megoldások

A Toyota Professional személyre szabott megoldásokat kínál haszongépjárműve finanszírozása vagy biztosítása terén is.