1. Modellek
 2. Hamarosan
 3. Yaris
Gyors linkek
Érezze a lendületet!

YARIS

Toyota Yaris

VÁROSI FELFEDEZŐ

Új energia tűnt fel a városban. Az új, dinamikus Yaris nem csak kompakt méreteivel hódít, hanem továbbfejlesztett hibrid hajtásláncainak vezetési élményével is, amelyek között immár egy 130 lóerős változat is megtalálható. A zökkenőmentes csatlakoztathatóságnak és a biztonsági rendszereknek köszönhetően pedig a városi vezetés kényelmes és egyszerű, soha nem akar majd kiszállni.

A VÁROSRA TERMETT

 • Hajtáslánc opciók
  115 LE vagy 130 LE
 • Motor opciók
  Öntöltő hibrid vagy benzines
 • Felszereltségi szintek
  5 elérhető felszereltségi szint
Alkossa meg saját Yaris modelljét

KIFINOMULT VÁROSI STÍLUS

Fáradhatatlan lendületével és merész, kifejező formáival az új Yarist pozitivitást sugároz. Mozgékony és fürge a városban, ugyanakkor öntöltő hibrid hajtásláncai autópályás használatra is tökéletesek. Új Yaris – mindig útra készen áll.

Intuitív technológia

VEGYE A KEZÉBE AZ IRÁNYÍTÁST!

A digitális kijelzők intuitív kezelőfelületükkel kombinálva gazdag felhasználói élményt nyújtanak. A digitális műszeregység magabiztos irányítást biztosít, a 10,5" multimédiás érintőképernyő pedig könnyű hozzáférést nyújt a médiához.

Továbbfejlesztett hibrid

EXTRA LENDÜLET

Közvetlen és fürge a városban, miközben autópályán is tökéletes.

Az új Yaris sosem áll meg

A VÁLASZTÁS EREJE

A pozitív kisugárzásával és az élet iránti szenvedélyével a Yaris kétféle hibrid hajtásával választási lehetőséget kínál.

Biztonság

TOYOTA T-MATE. MINDIG ÖNNEL A BIZTONSÁGOSABB UTAZÁS ÉRDEKÉBEN

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében az új Yaris Corolla Touring Sports megkapta a T-Mate rendszert – az Ön segítőkész vezetői partnerét. A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályás vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen. Az alábbi lista nem teljes, csupán néhány kiválasztott funkciót tartalmaz.