1. Modellek
 2. Áttekintés
Gyors linkek

Toyota C-HR Executive

5 ajtós SUV

Toyota C-HR - Executive - 5 ajtós SUV
Indulóár
13 645 000 Ft
Finanszírozás alapára
Finanszírozási részletek
120 - 128 g/km
5.3 - 5.7 kg/100km
4X2
2.0 Hybrid 184 LE
Toyota C-HR - Executive - 5 ajtós SUV
Midnight Teal (785)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/hu/hu

Read timed out

 • Formák

  Soha nem hétköznapi

  Az új Toyota C-HR éles, dinamikus stílust párosít finom vonalakkal és széles kiállással. Az eredmény? A külső formák azt a benyomást keltik, hogy az autó még álló helyzetben is mozog.

 • Zökkenőmentes hibrid teljesítmény

  Lebilincselő, dinamikus és kivételesen hatékony – ez a következő szintű hibrid élmény. A három választható hajtásláncnak köszönhetően pedig élvezheti az ultrasima utazást, legyen szó bármilyen körülményekről. Amennyiben azonban erőre vágyik, a 2,0 literes Hybrid Dynamic Force (M20A-FXS) hajtáslánc az Ön választása.

 • Egy SUV, amely a városi környezetbe született

  A Toyota C-HR-t a városi körülményeket szem előtt tartva tervezték – mozgékony kezelhetősége és lenyűgöző manőverezhetősége álomszerűvé teszik a használatát szűk helyeken. A 4,4 méter alatti teljes hossznak és a mindössze 10,4 méteres teljes fordulókörnek köszönhetően könnyedén siklik át a belvároson.

 • Soha nem köt kompromisszumot

  Élvezze a teljes nyugalmat, tudva, hogy Toyotája mindig vigyáz Önre. A különféle vezetési helyzetekben segítséget nyújtó intelligens funkciókkal a fedélzeten - mint például a holttérfigyelő és az ütközést megelőző rendszer gyalogosfelismerővel - megnyugtató tudni, hogy Ön, utasai és a többi közlekedő is mindig biztonságban vannak.

Teljes képernyős nézet Lezárás