Mi az a hibrid?

Üzemanyagot takarít meg, kíméli a környezetet, képes energiát visszatermelni – márpedig ha egy technológia ennyi előnyt kínál, akkor érhető, ha sokan félnek attól, hogy nagyon komplikált rendszerről van szó, amivel még gondok lehetnek. Csakhogy ez egyáltalán nincs így, hiszen hibridjeinket kifejezetten arra terveztük, hogy könnyebbé varázsolják az életet…

Dupla erő, dupla élvezet

Hibrid modelljeinkben két motor található: egy elektromos és egy benzines. Ez a két motor folyamatosan együttműködik annak érdekében, hogy extra teljesítményt és egyenletes nyomatékot biztosítson – amikor és amennyi éppen kell. Ha pedig igazán komoly teljesítményre lenne szükség, elég megnyomni a Power gombot, és máris élvezhetjük a száguldást!

double power
Intelligens erő minden útra

Annak ellenére, hogy két motorjuk van, a hibrid járműveket egyáltalán nem nehéz vezetni. Ismerje meg, hogyan terveztük őket kifejezetten arra, hogy éppen olyan problémamentes legyen velük az élet, mint egy hagyományos autóval!
Hegymenet: A maximális teljesítmény elérése érdekében mindkét motor energiát szolgáltat Lassítás és fékezés: A rendszer a mozgási energiát hasznosítva tölti az akkumulátort

intelligent-power
fuel economy
Figyelemre méltóan takarékos

Nem titok, hogy a városi közlekedés nagymértékben megemeli az autók üzemanyag-fogyasztását. A hibridek azonban nem úgy viselkednek, mint a többi autó. Először is energiát termelnek vissza, és két motorjuk van – egy elektromos és egy benzines –, ami tökéletes párosítás, hiszen így 3,3 literes fogyasztással is beérik 100 kilométeren. Sőt, még ez a már önmagában is kiváló adat is tovább javítható, ha „eco”-módban közlekedünk.

Ha pedig azt szeretnénk, hogy az autónk egyáltalán ne fogyasszon üzemanyagot, akkor kiválaszthatjuk az EV-módot (tisztán elektromos hajtás), s ilyenkor – ha finoman bánunk a gázpedállal –, be sem kapcsol a benzinmotor, és egyetlen cseppnyi üzemanyag elfogyasztása nélkül autózhatunk 50 km/órás sebességig.

A nyugalom csendje

Ha EV-módba kapcsolja valamelyik hibrid autónkat, egészen különleges dolgot tapasztalhat: semmit! A motor hihetetlen csendje menet közben olyan élmény, amit csak akkor tudunk elképzelni, ha már egyszer kipróbáltuk. EV-üzemmódban nulla a károsanyag-kibocsátás, és hihetetlenül halk az utazás; ilyenkor elképesztő nyugalom vesz körül minket az autóban.

quietness-tranquilit
Jelentősen csökkentett szennyezés

Az elektromos és a benzinmotor tökéletes párosításának köszönhetően a hibridek 75 grammnál is kevesebb széndioxidot bocsátanak ki kilométerenként, ami hihetetlenül alacsony értéknek számít egy családi autó esetében. És ha EV-módban közlekedünk, akkor 50 km/órás sebességig egyáltalán nem terheljük káros anyagokkal a környezetet, hiszen még egy felfújt lufiban is több széndioxid van, mint ami tőlünk származna.

reduced emissions
Mi az a Plug-in Hybrid?

Annak ellenére, hogy két motorjuk van, a hibrid járműveket egyáltalán nem nehéz vezetni. Ismerje meg, hogyan terveztük őket kifejezetten arra, hogy éppen olyan problémamentes legyen velük az élet, mint egy hagyományos autóval!
A Plug-in Hybrideket úgy kell elképzelnünk, mint egy elektromos autó és egy hibrid keverékét. Ismerje az autót, amely a hibrid modelljeink minden előnyével rendelkezik, ugyanakkor jóval hosszabb utakat képes megtenni tisztán elektromos üzemmódban, zéró emisszióval!  find out more

need to plugin

Információk, érdekességek a hibrid autókról

Bővebben (8)
E-Jogi nyilatkozatunk

Honlapunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobb szolgáltatást nyújthassunk Önnek.
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT