Akciók Tesztvezetés Márkakereskedő keresése Állítsa össze a saját autóját!

AUTÓZZON FELSZABADULTAN!

A Toyota legendásan megbízható autói

A hybridek a legmegbízhatóbb autóink. Az eddig eladott hybrid hajtású járművek 90 százaléka még ma is az utakat rója.

A szokásos szerviz

A kevesebb alkatrésznek köszönhetően a szervizelés egyszerű. Bármelyik Toyota márkaszerviz ugyanolyan áron végzi el, mint a szokványos autók esetében. Egy évenkénti Hybrid Állapotfelmérés ideális megoldás a hybrid rendszer optimális teljesítményének biztosítására. Ráadásul ez is a Toyota szolgáltatásai közé tartozik!

/
Egy évenkénti Hibrid Állapotfelmérés ideális megoldás a hibrid rendszer optimális teljesítményének biztosítására.
Autózzon felszabadultan!

Az Ön teljes nyugalma érdekében az ingyenes, 5 éves garancia leteltével minden Toyota Hybrid Szerviz alkalmával egy ingyenes Hybrid Állapotfelmérést is elvégzünk. Minden állapotfelmérés újabb egy évre vagy 15.000 kilométerre garantálja a hybrid akkumulátor hibamentes működést, egészen az autó 10 éves koráig.

A versenypályán is bizonyított

Technológiánk hosszú évek óta megbízhatóan működik a közutakon, emellett pedig a világ legkeményebb hosszútávú versenyén, a Le Mans 24 órás futamán is bebizonyította képességeit. TS030 Hybrid versenygépünk tavaly ezüstérmes lett, és több futamon is dobogós helyen végzett, sőt a FIA Hosszútávú Bajnokságának utolsó fordulójában futamgyőzelmet aratott. 2014-ben a Toyota Hybrid Racing Team újra versenybe száll a Porsche és az Audi csapatával a Hosszútávú Prototípusautók Világbajnokságának futamain. Az LMP1 kategóriában már két első és számos dobogós helyezést ért el mindkét TS040 hybrid versenyautónk.

Európában gyártjuk

Tudta, hogy már több mint 20 éve gyártunk Toyotákat Európában? Az első, itt készített Toyota-hybrid az Auris Hybrid volt, amit a Derbyshire üzemünkben szereltünk össze, motorját pedig a North Wales üzem szállította. Mindkét gyár hibátlan minőséggel és környezettudatosan működik, és jelentős mértékben növelik a helyi gazdasági eredményeket.

/
A Toyota hibridek kifogástalan minőségben készülnek.

Információk, érdekességek a hibrid autókról

Bővebben (8)
E-Jogi nyilatkozatunk

Honlapunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobb szolgáltatást nyújthassunk Önnek.
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT