A hibridek előnyei

Akár a vezetés élményét szeretné újra felfedezni , akár a közlekedési költségeit csökkentené, akár csupán az utazást szeretné élvezni károsanyag-kibocsátás nélkül, mindenképpen rengeteg érvet tudunk felhozni hibridjeink mellett.

Egy hibriddel kellemes az élet: csak üljön be, és induljon!

Lehet, hogy első pillantásra bonyolultnak tűnnek, de hibridjeinket valójában úgy terveztük meg, hogy a lehető legegyszerűbb legyen vezetni őket. Amikor megnyomja a Power gombot, nem hall semmilyen zajt, csak halk surrogás jelzi, hogy indulhat. És mivel minden hibrid rendszer a vezető beavatkozása nélkül vezérli magát - és mindegyik automata -, így elég D fokozatba kapcsolnia a váltót, és máris kezdődhet a csendes utazás!

/
Hibrid: Két motor együttes erejével

Hibridjeinket vezetve többet hallhat a környezet hangjaiból, mint gondolná, mivel elektromos üzemmódban közlekedhet a városban. Ha pedig több erőre lenne szüksége, akkor a takarékos benzinmotor szinte észrevétlenül indul be, s ettől kezdve a két motor egymást támogatva és kiegészítve biztosítja a megfelelő teljesítményt.

two engines
Egy hibrid akkumulátora mindig fel van töltve

Nem kell amiatt aggódnia, hogy milyen messzire utazhat egy hibriddel - csak töltse fel a benzintankot, és folytassa az utazást, mint egy hagyományos autóval! Ha az akkumulátor töltöttségi szintje alacsony, akkor a motortól kapott energiával tölti újra magát. De ez nem minden: valahányszor Ön fékez vagy csak lassít, az így keletkező mozgási energia sem vész el, hiszen a rendszer azt is hasznosítja.

charged hybrid
Öröm a pénztárcájának - és öröm a környezetének

Egy hibrid nemcsak attól élvezetes, hogy kellemes vezetni, hanem attól is, hogy mennyit tud megtakarítani Önnek! Hibridjeink otthon érzik magukat a városi forgalomban, hiszen legtöbbször tisztán elektromos üzemmódban közlekednek; ilyenkor a benzinmotor áll, minden pillanatban üzemanyagot, és ezzel pénzt takarítva meg. Az alacsony üzemanyag-fogyasztáshoz pedig alacsony károsanyag-kibocsátási szint társul: hibridjeink CO2-kibocsátása a legkedvezőbbek közé tartozik saját kategóriájában, és emissziójuk - a dízelautókkal szemben - ártalmas nitrogén-oxidokat (NOx) sem tartalmaz.

easy wallet
Mindenki számára van egy hibridünk

A Toyota hibrid-történelme 1997-ben, az úttörőnek számító Priusszal kezdődött. Azóta hibrid-családunk jelentősen gyarapodott, így vásárlóink immár hat különböző modell között találhatják meg az éppen nekik való autót. Ön igazi városlakó, aki vérbeli városi kocsira vágyik? Esetleg egyre népesebb családja számára keres kellően tágas járművet? Tekintse át hibrid-kínálatunkat a Yaristól az Aurisig, a Priustól a Touring Sport modellig!

hybrid everyone

Információk, érdekességek a hibrid autókról

Bővebben (8)
E-Jogi nyilatkozatunk

Honlapunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobb szolgáltatást nyújthassunk Önnek.
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT