Visszahívás ellenőrző

Az Ön Toyotája

Ellenőrizze, hogy autója érintett-e bármilyen visszahívási akcióban!

undefined


undefined
Kötelezően kitöltendő mező!
Sajnos jármű adatait nem találtuk meg adatbázisunkban.

A visszahívás ellenőrző nem tudja beazonosítani autóját. Kérjük, vegye fel a kapcsolatott Toyota Márkaszervizével, hogy ellenőrizze az autó esetleges érintettségét!

Jogosulatlan hozzáférés ellenőrzése

Az alvázszám ellenőrzése előtt szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy nem egy automata próbál jogosulatlanul adatokhoz jutni. Kérjük, jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet!

Hiba történt!

Hiba történt a kérés teljesítése közben. Kérjük, próbálja meg később, vagy lépjen kapcsolatba Toyota Márkaszervizével, hogy ellenőrizze autója esetleges érintettségét!

Ellenőrizze most

Your vehicle image
  • Év:
  • Váltó:
  • Alvázszám:
  • Motor:
Jármű adatok

Ez az Ön autója?

Eredmény

Your vehicle image

Örömmel értesítjük, hogy autója nem érintett egyik önkéntes ügyfél elégedettségi vagy biztonsági visszahívási akcióban sem.

Ha bármilyen további kérdéssel kapcsolatban információra van szüksége, keresse ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon: 06-80-470-470

Adataink alapján autója érintett valamelyik nyitott önkéntes ügyfél elégedettségi vagy biztonsági visszahívási akcióban.

A javítás ingyenesen elvégeztethető.

Ha további információra van szüksége, vagy szeretne szerviz időpontot egyeztetni, kérjük vegye fel a kapcsolatot Toyota Márkaszervizével!

Autója visszahívási érintettségének ellenőrzése közben hiba lépett fel. Ellenőrizze az alvázszámot és vegye fel a kapcsolatott ügyfélszolgálatunkkal az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy lépjen kapcsolatba Toyota Márkaszervizével!

Elérhetőségeink

06-80-470-470

Rendelkezésére állunk

Hétfőtől Csütörtökig: 08:00-16:30
Pénteken: 08:00-16:00