Miért érdemes a Toyotát választani flottapartnernek?

A flottapartneri kapcsolat előnyei

Ezekre számíthat, ha minket választ

1 - Versenyképes Teljes Üzemeltetési Költség (TCO)

A Teljes Üzemeltetési Költség a legfontosabb vásárlási szempont, mivel ez mutatja meg egy gépjármű teljes tényleges költségét a vásárlástól kezdve a karbantartáson keresztül az autó használtautóként történő eladásáig. A TCO legnagyobb része az értékcsökkenés, mely akár 40%-át is kiteheti a teljes üzemeltetési költségeknek.

A Toyota gépjárműveket használó cégek megtapasztalhatták, hogy gépjárműveink Teljes Üzemeltetési Költsége rendkívül kedvező, többek között ezért is ilyen magas az elégedett és újravásárló cégek száma.

2 - Magas maradványérték

A Toyota gépjárművek értékvesztése lassű és még évek múltán, magas futásteljesítménnyel is magas áron értékesíthetők. Így biztos lehet benne, hogy a befektetése értékálló. Független felmérések alapján a Toyota értéktartása a legjobbak közé tartozik a piacon.

3 - Bármilyen cégautó igényét teljesítjük

Megújult széles termékpalettánk révén vállalata bármilyen személyautó igényét a legkisebbtől a legnagyobb és legkülönlegesebb járműig bezárólag ki tudjuk elégíteni.

4 - Üzleti igényeknek teljesen megfelelő felszereltségek

Termékstratégiánk részeként olyan felszereltségi szinteket alakítottunk ki melyek teljes mértékben megfelelnek cégautós elvárásainak. Bármelyik felszereltségi csomagunkat választja is, biztos lehet benne, hogy a cégek által leginkább elvárt tartalommal rendelkezik.

5 - Flottakedvezmény már 1 darab autó vásárlásakor

Legfontosabb flottamodelleink esetében már egy darab autó vásárlásakor is versenyképes ajánlatot biztosítunk, így segítve elő a kedvező kezdeti beruházási költséget.

6 - Környezetkímélő Full Hybrid termékek

A CO2 kibocsátás csökkentése mellett a NO3 és a korom kibocsátás minimalizálását is prioritásként kezeljük. A széleskörű Full Hybrid termékpalettánk a kompromisszummentes, költséghatkéony és környezetkímélő autózást szolgálja. A Full Hybrid gépjárművet használó vállalat környezettudatosságot mutat partnerei felé.

7 - Hozzáértő flottatanácsadók

Flottatanácsadóink kíválóan ismerik a flottavásárlás folyamatának minden részletét, ezért gördülékenyen és gyorsan dolgoznak - így egyszerűbbé válik a flottavásárlás. Az autópark összeállításától a vállalatra szabott finanszírozási konstrukció kialakításán át az autók leszállításáig minden zökkenőmentesen történik.

8 - Egységes alkatrész listaárak

Országszerte bármelyik Toyota márkaszervízbe látogat is el, biztos lehet benne, hogy gyorsan és magas minőségben szolgálják ki. Ezen felül az eredeti Toyota alkatrészek árai nemcsak versenyképesek, hanem ugyanannyiba kerülnek mindenhol, így egyszerű kontrollálni a gépjárművek különböző számláit.

9 - Széleskörű pénzügyi szolgáltatások

Márkakereskedő partnereinknél a Toyota Pénzügyi Zrt. teljeskörű pénzügyi termékpalettája elérhető, saját tartósbérlet szolgáltatásunktól a nyílt- vagy zártvégű pénzügyi lízingen át a rendkívül kedvező és garantált visszavásárlási konstrukciót kínáló Toyota Értékőr programig bezárólag.

10 - Országos lefedettség

Széles márkakereskedői és márkaszervíz hálózatunkon keresztül az ország egész területén ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket. Bármerre is menjen a közelben mindig lesz Toyota márkaszalon és márkaszervíz.

11 - Biztonság

A Toyota modellek Euro NCAP biztonsági teszteken elért általánosan magas mutatószámai hűen tükrözik biztonság iránti elkötelezettségünket. Gépjárműveink a legmodernebb teljeskörű aktív és passzív biztonsági rendszerekkel érhetők el.

12 - Ügyfélelégedettség

A Toyota modellek legendás minőségét nem csupán ügyfeleink rendkívül magas újravásárlási aránya, de független ügyfélelégedettségi és műszaki felmérések (J. D. Power and Associates, TÜV, Dekra, stb.) is visszaigazolják.

13 - Minősített használtautó program

T-Plusz minősített használtautó program a megbízható és kiszámítható használtautóhoz. A rendkívül szigorú vizsgálati eljárás tökéletesen kiszűri az autók esetleges hibáit, így garantáltan elkerülhetők a használtautó vásárlásával járó kockázatok. A program ezen kívül számos olyan plusz szolgáltatást is nyújt, amelyek általában csak az új autókhoz járnak.