Elkötelezettség a Minőség Élménye mellett

Olyan vállalat vagyunk, amely termékeivel, munkatársaival és minden vállalati ügyfelünk igényeit kielégítő szolgáltatásaival valóban elkötelezett a minőség mellett

Minőségi termékeink, szakértő csapatunk és kiváló szolgáltatásunk
mind arra szolgálnak, hogy a munka mind az Ön, mind pedig az autókat vezető munkatársai számára egyaránt pozitív élmény legyen.

A teljes modellválasztékra érvényes, bizonyítottan alacsony meghibásodási aránynak, valamint a díjnyertes minőségnek, megbízhatóságnak és tartósságnak köszönhetően a Toyota elnyerte a "világ legértékesebb autómárkája" címet.

Szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, gondoskodva arról, hogy külön értékesítési tanácsadó álljon mindegyikük rendelkezésére, aki segít ajánlatunkat pontosan a vállalkozás igényeihez igazítani. Kiterjedt viszonteladói hálózattal rendelkezünk, amelyben szakértői tanácsadással számos extra szolgáltatást kínálunk.

Mindez arról szól, hogy olyan vállalat vagyunk, amely termékeivel, munkatársaival és minden vállalati ügyfelünk igényeit kielégítő szolgáltatásaival valóban elkötelezett a minőség mellett. Pozitív élményt szerzünk mind a döntéshozóknak, mind az autókat vezető munkatársaknak.

Átlátható Teljes Üzemeltetési Költség