Akciók Tesztvezetés Márkakereskedő keresése

A Toyota Hybrid történelme 1997-ben kezdődött Japánban egy koncepció autóval, mely a világ első sorozatgyártású hibrid autójával, a Prius-szal folytatódott. A sort az Auris Hybridet követően, 2012-ben a Yaris Hybrid modell zárta, így jelenleg 5 modellünknél kínálunk hibrid alternatívát a hagyományos meghajtás mellett. Ezért sem véletlen, hogy a világon már több, mint 6 millióan használnak Toyota hibrid autókat.

Mit jelent a Toyota full hybrid technológiája?

A rendszer vezetés közben a benzin és villanymotort mindig a körülményekhez mért legoptimálisabb módon alkalmazza. De választhatja a tisztán elektromos módot a csendes haladáshoz, károsanyag-kibocsájtás nélkül. Az energriát visszanyeri, ha fékez,nincs szükség hálózati utántöltésre. Élvezze a full hybrid vezetést, mely egyenletes, rugalmas, csendes és hihetetlenül hatékony.

Mit nyújtunk most Önnek?

A gondtalan autózás örömét, 5 év teljes nyugalmat Toyota Hybridjében, akár 5 év ingyenes karbantartással, mindezt 39.990 Ft-tól, egységesen 7,99% THM-mel.

YARIS HYBRID
A legkisebb hibridünk,
egy született városi autó.
*1,5 HSD
AURIS HYBRID
Stílusos, kompakt családi autó,
tele újításokkal.
*1,8 HSD
AURIS TOURING SPORT HYBRID
Kategóriája első hibridje,
ellenállhatatlan külsővel.
*1,8 HSD
PRIUS
A világ első hibrid autója, több mint
3 millió értékesített darabszámmal.
*1,8 HSD
PRIUS +
Európa első hét üléses full hibridje mely alkalmazkodik a mindenkori
vezetési stílusához.
*1,8 HSD Active, Executive
PRIUS PLUG-IN
Elektromos és Hibrid.
A legjobb a világon.
*1,8
Látogasson el márkakereskedéseinkbe!

Márkakereskedő keresése

**A Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing kalkulációja. A visszavásárlási garanciát a Toyota Motor Hungary Kft. nyújtja a vonatkozó külön szerződésben foglalt feltételek teljesülése esetén. A THM egységesen 7,99%, futamidő 5 év. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát.A kalkuláció tájékoztató jellegű, a Toyota Pénzügyi Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. Finanszírozott összegek: Yaris Hybrid: 1.992.400 Ft, Auris Hybrid: 2.985.370 Ft, Auris TS Hybrid: 3.233.600 Ft; Prius: 3.481.900 Ft, Prius+: 4.474.800 Ft, Prius Plug In: 5.467.800 Ft. A Hybrid Relax csomag más, központi kedvezménnyel össze nem vonható. További részletek a Toyota márkakereskedésekben.

E-Jogi nyilatkozatunk

Honlapunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobb szolgáltatást nyújthassunk Önnek.
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT