Akciók Tesztvezetés Márkakereskedő keresése

Toyota hybrideket vettek át az MTK futballistái

A Magyar Testgyakorlók Köre kiemelt fontosságot tulajdonít a környezetvédelemnek.

A Toyota együttműködést ajánlott az idén 126 éves egyesületnek. A jövőben a klub labdarúgói hibrid hajtású Toyota autókkal közlekednek.

Az MTK és a Toyota modern hibrid autói között közvetlen a filozófiai párhuzam. Takarékos, hatékony és innovatív; saját szellemi forrásaira támaszkodva képzi az ifjú labdarúgók sorát, akik nemcsak statisztikai adatokká válnak, hanem ténylegesen a felnőtt csapat sikeres vázát alkotják. A magyar első osztály bázisát adva ellepik az általunk kinevelt futballisták az NBIet. Különösképpen az élcsapatokat. Utólag természetesnek tűnhet, hogy a világhírű Toyota autógyár együttműködést ajánlott az idén 126 éves egyesületnek. Hasonló a vezérelve: korát megelőző módon, új utakon járni.

/

A Magyar Testgyakorlók Köre kiemelt fontosságot tulajdonít a környezetvédelemnek. A környezettudatos gondolkodás jegyében a klub labdarúgói a jövőben hibrid hajtású Toyota autókkal közlekednek.

/

A Toyota hibrid technológiája a világ legelterjedtebb alternatív hajtása, több mint hatmillió rója az utakat. A hibridek nemcsak kevesebb emissziót és szerényebb fogyasztást jelentenek, hanem a villanymotoros működés közben teljesen hangtalanok, lenyűgözően alacsony a teljes tulajdonlási költségük is.

/

A rendkívül alacsony üzemanyag-fogyasztású és CO2-kibocsátású Toyota hibridek a légszennyezés szempontjából jobb megoldást jelentenek, mint a dízelautók; koromkibocsátás nélkül kényelmes és nyugtató autózást nyújtanak.

/

A dieselekhez képest az MTK játékosai által használt Toyota hibrid flotta évente több mint 5 tonnával kevesebb CO2-ot bocsát ki.

/

Dimitris Tripospitis a Toyota Motor Hungary alelnöke és Deutsch Tamás, az MTK elnöke, szentesítve a megállapodást kedden délelőtt az Emil Frey Autócentrumban (1149 Budapest, Mogyoródi út 34-40.), kilenc játékosnak, valamint Garami József szakmai igazgatónak adott át hibrid Toyota Yarisokat és Aurisokat.

/

Túlmutatóan az együttműködés értelemszerű létrejöttén sportszakmai vonatkozása is volt az eseménynek. A Toyotákkal ellátott futballisták névsora következtetni enged az MTK 2014-15-ös keretének összetételére, erősségére is: Baki Ákos, Bese Barnabás, Csiki Norbert, Kanta József, Kálnoki Kis Dávid, Kelemen Dávid, Poór Patrik, Torghelle Sándor, Vass Patrik. Igen, Sanyi hosszabbított! Torghelle Sándor újabb két évig az MTK játékosa marad, adta hírül Domonyai László az MTK klubigazgatója.

/

Ingyenesen látogathatják a szurkolók a szezon és Hidegkuti Nándor Stadion-záró szombati MTK – Kaposvári Rákóczi labdarúgó mérkőzést. Az érdeklődők május 23-tól folyamatosan az interneten és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket 0,- forintos egységáron. Az internetes jegyváltáskor meg kell adni a nevet, születési helyet és időt. Kérjük szurkolóinkat, az érdeklődő MTK sportbarátokat, hogy figyeljenek az adatok pontos megadására, mert azoknak egyezniük kell a személyi igazolványban szereplőkkel. Nyomtassák ki jegyeiket és hozzák magukkal!

Információk, érdekességek a hybridautókról

Bővebben (8)
E-Jogi nyilatkozatunk

Honlapunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobb szolgáltatást nyújthassunk Önnek.
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT