Akciók Tesztvezetés Márkakereskedő keresése

FENNTARTHATÓSÁGI JELENTÉS

A Toyota immár hetedik alkalommal tette közzé éves Európai Fenntarthatósági Jelentését, ami a vállalat környezetvédelmi, társadalmi és gazdasági szerepvállalását tekinti át a “Mindig Jobban” szemlélet jegyében.

A Toyota Motor Europe (TME) elnök-vezérigazgatója, Didier Leroy elmondta : az idei jelentés segít továbbfejleszteni a Toyota Globális jövőképét, vagyis azt az iránymutatást, aminek célja az ügyfelek elégedettsége, miközben a Toyota továbbra is felelősségteljesen járul hozzá a társadalom működéséhez.

A Toyota európai jelszavára, a “Mindig Létezik Egy Jobb Megoldás” szlogenre épülnek az idei év “Mindig Jobb” kezdetű jelmondatai, amelyek három fő területre koncentrálnak: Mindig Jobb Autók, Mindig Jobb Élet és Mindig Jobb Üzlet.

A Toyota elkötelezetten dolgozik azon, hogy európai ügyfelei számára egyre jobb termékeket és szolgáltatásokat fejlesszen ki és kínáljon, így az első jelentős terület, a Mindig Jobb Autók alapját az ügyfelek elégedettsége képezi. A kis és kompakt méretű, A, B és C szegmensű autók globális fejlesztéséért felelős TME az innovációra és a technológiára összpontosítva a minőség és a környezetvédelem iránti szenvedéllyel alkotja meg termékeit és szolgáltatásait.

A Mindig Jobb Élet a Toyota jövőképét vázolja fel, bemutatva, hogy a vállalat hogyan kíván termékei és szolgáltatásai révén mindenki számára megfizethető mobilitást biztosítani. A Toyota gondosan tanulmányozza a jövő jobb közlekedési megoldásait, és környezetbarát megoldások alkalmazására ösztönzi beszállítói hálózatát, hogy ezzel is hozzájáruljon egy jól működő, mobilizált társadalom kialakításához, amelyben a vállalat értékes megoldásokat kínálhat a közösségi és környezetvédelmi kihívásokra.

A Toyota piaci sikerében komoly szerepet játszik a hybrid technológia, ami idén az európai értékesítések mintegy 20 százalékát jelenti. A Toyota tehát Mindig Jobb Autókat kínál, amivel értéket teremt a közösség számára, egyúttal pedig teljesítheti üzleti célkitűzéseit is; ezzel pedig eljutunk a harmadik területre, a Mindig Jobb Üzlet szemlélethez. A környezetvédelem terén elért siker kéz a kézben jár a vállalat fenntartható működésével és a stabil foglalkoztatottság megőrzésével.

Fenntarthatósági stratégiájában a Toyota számos nagy célt tűzött ki maga elé, de amint Leroy elnök úr leszögezte a Jelentés bemutatásakor: ezek a célok teljesíthetők, hiszen ehhez rendelkezésre áll az emberi tehetség és szenvedély, valamint az a meggyőződés, hogy ‘Mindig Létezik Egy Jobb Megoldás’.

E-Jogi nyilatkozatunk

Honlapunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobb szolgáltatást nyújthassunk Önnek.
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT