Akciók Tesztvezetés Márkakereskedő keresése

“We are Hybrid”

A nemrégiben megrendezett Frankfurti Autókiállításon a Toyota Motor Europe elnöke, Didier Leroy a kamerák kereszttüzében, a Toyota standján összegyűlt újságírók sokasága előtt mondta el megnyitó beszédét.

Első dolga az volt, hogy a világ szeme elé tárja azt a technikai bravúrt, amit Toyota Yaris Hybrid-R néven ismerünk. Amint a vakuk villogása alábbhagyott, és helyreállt a nyugalom, az elnök három szóval kezdte mondanivalóját: “We are Hybrid”.

A legelső hibrid, a Toyota Prius 1997-es megjelenése óta a hibridhajtású autók eladásai világszerte hihetetlen ütemben növekednek: a technológia úttörőjének számító Toyota immár 5,5 millió ilyen járművel értékesített.

Fontos mérföldkő ez, s e jelentős eredmény nagyrészt annak köszönhető, hogy a hibridek vezetése kellemes élményt jelent – s hogy ezek az autók pozitív érzelmeket ébresztenek tulajdonosaikban. Ennek nemcsak az az oka, hogy az elektromotor csendesen működik, vagy hogy a váltó simán kapcsol, a fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás pedig rendkívül alacsony. A hibridautók tulajdonosai igazi közösséget alkotnak; büszkék arra, hogy hibridet vezetnek, és minden alkalmat megragadnak, hogy családjuk és barátaik tudomására hozzák, mennyire szeretik autójukat.

Ezt a bensőséges kapcsolatot fejezi ki a Toyota új rövidfilmje, ami – a hibrid autókhoz hasonlóan – tárgyakat, embereket és helyszíneket hoz össze, s ebből formál mosolyokat a képernyőn.

A mosoly pedig, mint tudjuk, ragályos dolog. Alighanem ennek is köszönhető, hogy a Toyota a tavalyi évben már az európai hibrid-piac 75 százalékát uralta – ami egyértelműen boldog és elégedett autósokra utal.

Kérjük tekintse meg videó összeállításunkat >

E-Jogi nyilatkozatunk

Honlapunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobb szolgáltatást nyújthassunk Önnek.
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT