Akciók Tesztvezetés Márkakereskedő keresése

Toyotával utaznak a szegedi kézilabdások

Magyarország egyik legjobb kézilabdacsapatához méltó személyautókat kaptak a szegedi kézilabdások. A Toyota tizenöt új gépkocsit adott át 1+1 éves használatra a Pick Szeged Kézilabda Csapatának, így az elmúlt két év folytatásaként, továbbra is megbízható Toyota autókkal közlekedhetnek a játékosok.

/

A Toyota Motor Hungary az elmúlt két év együttműködésének folytatásaként, 15 új Toyota személyautót adott 1+1 éves használatra a Pick Szeged Kézilabda Csapatának. A gépkocsik ünnepélyes átadására október 22-én a Toyota új, hivatalos szegedi márkakereskedésében, a Toyota Kovács Autóház, Dorozsmai úti telephelyén kerül sor.

László Richárd, a Toyota Motor Hungary értékesítési és marketing igazgatója az eseményen elmondta: „A Pick Szeged Kézilabda Csapat, Magyarország egyik legerősebb kézilabda csapata, a sportban ugyanazt a minőséget képviseli, mint a Toyota az autók világában”. Hozzátette: „A Toyota több mint egy autógyár – a Toyota név egyet jelent a minőség iránti odaadással és a társadalmi felelősség vállalással. Ahol a Toyota jelen van, ott a közösség is gyarapodik.”

Dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Szeged Kézilabda Csapat nevében megköszönte a Toyota értékes autóit. A Pick Szeged Kézilabda Csapat Igazgatóságának elnöke elmondta: „Nagy öröm számunkra, hogy továbbra is élvezhetjük a világ legnagyobb autógyártójának támogatását. Az eddig használt Toyotákkal is nagyon elégedettek voltunk, a most kapott új Auris modellek pedig még szebbek, komfortosabbak és biztonságosabbak.” Hozzátette: „Bár elsősorban a játéktudásunkban bízunk, reméljük, a Toyota a kabalánk lesz a Veszprém elleni rangadó meccsünkön, október 26-án.”

Az új szegedi Toyota szalon, amelyet az idén nyáron vett át a Kovács Toyota Autóház, a Dorozsmai út 9. szám alatt található. Az eseményen elhangzott, hogy a monori központú cég 26 éves fennállása óta összesen mintegy 110 ezer autót szervizelt és csaknem 4.300-at értékesített. A különböző felmérések szerint a társaság mind a szerviz, mind az értékesítés területén 90 százalék fölötti ügyfél-elégedettségi mutatókkal büszkélkedhet, amivel az egyik legjobbnak ítélt Toyota képviselet az országban. Ez a minőség pedig mostantól már Szegeden is elérhető a meglévő és jövendőbeli Toyota tulajdonosok számára.

A szegedi kézilabdások a Toyota támogatásával a jövőben új Toyota Auris és annak Touring Sports (kombi) változatát használják majd, amely modell a márka idei piaci előretörésének is az egyik motorja. A Toyota az idén akár 20 százalékkal is növelheti az eladásait Magyarországon. A bővülés elsősorban a megújult Toyota termékkínálatra épül, amely az idén ősszel vált teljessé az új, kompakt kategóriás Auris, Auris Touring Sports és Corolla modellekkel. A kompakt autók a flottafelhasználók körében is kifejezetten kedveltek – épp abban a piaci szegmensben, ahol a Toyota a legnagyobb növekedést tudta elérni versenyképes cégautó ajánlatainak köszönhetően.

/

László Richárd, a Toyota Motor Hungary értékesítési és marketing igazgatójának beszéde:
"Köszöntöm vendégeinket abból az alkalomból, hogy ma adjuk át azt a 15 darab Toyota személyautót, amelyeket Magyarország egyik élvonalbeli sport együttese, a Pick Szeged Kézilabda Csapat használ majd a jövőben.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Pick Szeged Kézilabda Csapat ismét a Toyotát választotta. Úgy vélem, a Toyota, illetve az amit a márkanév képvisel, megfelelően reprezentálhatja Magyarország egyik legeredményesebb sport együttesét itthon és külföldön egyaránt. A Toyota név ugyanis egyet jelent a minőség iránti odaadással, az innovációval és a társadalmi felelősségvállalással. Ahol a Toyota jelen van, ott a helyi közösség is gazdagodik.

A Toyota lendületben van. Ezt bizonyítja, hogy 2013 első felében 13 százalékkal növeltük az értékesítésünket az előző év azonos időszakához képest. A fellendülést részben egy - a flotta piacot célzó - új üzleti stratégiának, és az ennek részeként megújult termékportfóliónak köszönhetjük, amellyel alkalmazkodtunk a megváltozott piaci igényekhez. A Toyota új kompakt modelljei fejlesztésében kulcs szerepe volt annak, hogy megfeleljenek a flottahasználók elvárásainak. Jelenleg a Toyota kínálata a legfrissebb, az ősszel mutattuk be az új Corollát és az Auris Touring Sports-ot – ez utóbbi eladásai megháromszorozódtak idén. Mindezek eredményeként elmondhatjuk, hogy 2013-ban, összességében megközelítjük a 10 százalékos piaci részesedést a kompakt autók piacán.

A Toyotát a világon mindenhol sokan figyelik és szeretnének tanulni a példájából. Sok más nagyvállalattól eltérően ugyanis a Toyota képes volt megtalálni a megfelelő válaszokat a gazdasági nehézségek által támasztott kihívásokra. Habár a feltételek országonként eltérőek, mégis, bizonyos értelemben a Toyota itt Szegeden sem más, mint az anyaországában, Japánban: nemcsak a termékei kivitelezésében érhető tetten a cég filozófiája, hanem a kiszolgálás színvonalában is, amelyről a Toyota Kovács Szeged munkatársai gondoskodnak.

A Pick Szeged Kézilabda Csapatának további sikereket kívánok a hazai és nemzetközi megmérettetéseken. Bár az eddigi sikereit nem elsősorban a szerencséjének, hanem kiváló játéktudásának köszönhette, kívánom, hogy a Toyota legyen a csapat kabalája! Már most szombaton is!"

/

Kovács Péter, a Toyota Kovács Autóház Szeged tulajdonosának beszéde:
"Köszöntöm meghívott vendégeinket! Nagy öröm számunkra, hogy jelenlétükkel megtisztelték a rendezvényünket, amelyen átadjuk a Pick Szeged Kézilabdacsapatának – 2 éve tartó együttműködésünk folytatásaként – 1+1 év használatra a 15 darab Toyota autót.

Büszkék vagyunk arra, hogy a város legnépszerűbb és az ország egyik legjobb kézilabdacsapatát Toyota autók szállítják majd a versenyek helyszíneire. Úgy gondolom, az elegáns megjelenésű és nagy presztízsű gépkocsik csak még inkább kihangsúlyozzák majd a csapat magas szintű játéktudását. Magyarán, egy győzelemre esélyes csapatnak ilyen autókon dukál megjelennie a hazai és európai kupameccseken! Örömünkre szolgál, hogy a magunk módján mi is hozzájárulhatunk a szegedi csapat sikereihez.

A 26 éves múltra visszatekintő Toyota Kovács Autóház idén nyáron vette át a szegedi, Dorozsmai úti márkakereskedést. Több évtizedes múltunk, több szakmai díjjal is elismert szaktudásunk a garancia arra, hogy a márkaszerviz és az autószalon a Toyotához méltó, az eddigieknél magasabb szolgáltatási színvonalon működjön.

Monoron és Szegeden cégünk összesen 38 dolgozónak ad munkát, szerelőink 8 szerelőállásban mintegy 110 ezer autót szervizeltek az elmúlt 26 évben. Az, hogy Toyota szervizben dolgozunk, számunkra megtiszteltetés, egyben kihívás megfelelni a Toyota által támasztott magas szakmai követelményeknek. Technikusi szakmai versenyeken három első helyezést értünk el Magyarországon, európai megmérettetésen egy alkalommal harmadik helyezést szereztünk.

Valóban arra törekszünk, hogy azt a minőséget nyújtsuk a szolgáltatásunkban, amit a Toyota név alapján a vevők feltételeznek és elvárnak tőlünk. Ezt bizonyítja, hogy a Toyota Kovács Autóház az ügyfél-elégedettséget mérő felméréseken az értékesítés területén 97,9 százalékos, a szerviz területén 96,2 százalékos eredményt ért el idén.

Pontosan 4279 Toyota származik a mai napig szalonjainkból. A flottaeladásaink emelkedtek a legjelentősebb mértékben az elmúlt években, ennek köszönhetően az idén várhatóan kétszer annyi autót adunk majd el, mint az előző évben.

A flottaeladások említett növekedésének hátterében a friss és a piacon jelenleg nagyon keresett modell mellett az áll, hogy a Toyoták kivételesen megbízhatóak és értékállóak. Ez egy nagyon fontos szempont a teljes tulajdonlási költségek számításánál, amelyet az ügyfeleink különösen nagyra értékelnek. A Toyota két éve kezdte el az Értékőr programját. Ez a szolgáltatás nem csak 3+2 éves garanciát nyújt, hanem garantált visszavásárlási árat is. Ez kizárólag számunkra jelent visszavásárlási kötelezettséget, amennyiben ügyfeleink ezzel élni kívánnak! A cégeknek ezen kívül flottakedvezményt is kínálunk, amely akár már egy autó vásárlása esetén is érvényes.

A termékoffenzíva részeként teljessé tettük a hibrid kínálatunkat: ma már a hagyományos Prius modelleken kívül a Yaris, az Auris, és az Auris Touring Sports is választható hibrid kivitelben. Az Auris Touring Sports hibridje a világ egyetlen full hidrid kombija! Becslésünk szerint hamarosan minden ötödik eladott Auris hibrid lesz. Ehhez érdemes tudni, hogy a hibridek előnye nem csak az alacsony fogyasztásban és károsanyag-kibocsátásban rejlik, hanem a rendkívül alacsony szervizigényben is.

Mindenkit arra bíztatok, próbálja ki nálunk az új Toyotákat! Novemberben Toyota nyílt napokat tartunk, amelyre szeretettel várjuk Önöket is.

Köszönöm a figyelmüket!"

E-Jogi nyilatkozatunk

Honlapunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobb szolgáltatást nyújthassunk Önnek.
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT