Akciók Tesztvezetés Márkakereskedő keresése

Egy magyar kisfiú is nyert a Toyota nemzetközi rajzversenyén

Ferenczy Gergely Japánba utazhat a díjátadó ünnepségre

„Milyen jó lenne, ha a rajzom után mehetnék Japánba,” sóhajtotta nemrégiben egy magyar kisfiú. Kívánsága teljesült: fantáziadús alkotása díjat nyert a Toyota Dream Car rajzversenyen, így Gergő augusztusban Tokióban vehetik át díját.

A Toyota Motor Hungary Kft. örömmel és büszkén jelenti be, hogy egy magyar kisfiú, Ferenczy Gergely is díjat nyert a Toyota Dream Car nemzetközi rajzversenyen a 10 év alatti gyermekek kategóriájában.

A győzelem jelentőségét növeli, hogy eddig minden évben volt magyar díjazott a fináléban (ez a harmadik év, mikor európaiak is résztvesznek a Toyota Dream Car rajzversenyen). A nemzetközi megmérettetés során a Toyota arra ösztönözte a gyerekeket, hogy rajzolják le, milyennek képzelnek el egy jobb jövőt. Azzal, hogy megalkották az elkövetkező évek álomautóit, a kis művészek ráérezhettek annak örömére és fontosságára, hogy megfogalmazzák álmaikat.

„Örömteli kihívás a Toyota számára, hogy a jövő generációi ilyen élénk fantáziával képzelik el majdani autójukat. A Toyota Dream Car rajzverseny alkotásaiból jól látható, hogy a mai gyerekek egy-két évtizeden belül egészen újszerű elvárásokat támasztanak majd, ez pedig folyamatosan arra inspirálja vállalatunkat, hogy egyre tökéletesebb és izgalmasabb autókat alkossunk,” mondta Gergely eredményével kapcsolatban Varga Péter, a Toyota Motor Hungary Kft. PR vezetője.

Gergő és kisérője augusztus végén Japánba utaznak, ahol egy ötnapos rendezvénysorozat vendégeiként közelebbről megismerkedhetnek a Toyota márkával, és annak szülőhazájával, Japánnal és természetesen résztvesznek a díjátadó ünnepségen.

/
E-Jogi nyilatkozatunk

Honlapunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobb szolgáltatást nyújthassunk Önnek.
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT